Kontu kantari : mendian ibiltari / Laenananaranja (Kontu kantari, 2019)
Txotxongiloekin egindako antzerki-kontzertua da. Betiko euskal kantuak entzungo ditugu baina erritmo desberdinekin, guztiek batera abestuz nagusiek ez dituzte ahaztuko eta txikiek ikasi egingo dituzte. Txotxongiloez lagunduta familia osoak gozatzeko emanaldia. Kontukantari 2-k betiko euskal kantak eskaintzen dizkizue erritmo ezberdinetara eramanez; Txikiek ikas eta nagusiek ahaztu ez ditzaten. Nanu, Granu eta Kanuto txango berri bat egiteko prestatzen ari dira. Arratsalde honetan, mendi tontor gainera igo behar dute, baina aldapeko sagarraren adarraren puntan aurkituko dute loretxo bat eta...TXIST! Baxuago abestu!! Haurtxo polita sehaskan dago zapi zuritan txit bero...