Grufaloa = El grúfalo = El grúfal - Schuh, Jakob; Lang, Max; Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Weiland, Johannes; Heidschötter, Uwe ([Bartzelona] : Rita & Luca Films, 2018)
Sagu txiki bat poz-pozik dabil basoan. Gosetuta dago eta sabela betetzeko hurren bila joatea erabaki du. Bidean, bera bezain gosetuta dauden azeria, hontza eta sugearekin topo egin du. Hirurek etxera gonbidatu nahi dute bazkaltzera, baina sagua ez da haien asmoez fio eta modu atseginean ezetz esan die haien gonbidapenei; izan ere grufaloarekin hitzordua du! Baina zer da grufalo bat? Ezagutu Grufaloaren eta haren alabaren mundu liluragarri Julia Donaldson idazleak, haur-literatura modernoan erreferentea denak, sortutako samurtasunez eta balioz betetako bi abentura dira. Julia Donaldson idazlearen eta Axel Scheffler irudigilearen best-sellerrean oinarritua.
Grufaloa ; Grufaloaren alaba / Johannes Weiland-ek eta Uwe Heidschötter-ek zuzenduta
Musika, René Aubray
Euskarazko bikoiztaileen ahotsak: Txema Regalado Herrero, Maribel Legarreta Lejarzegi, Jaione Insausti Arana, Ana Egileor Goikoetxea, Iosu Diaz Zubeldia, Felix Arkarazo Izarzelaia, Jon Goirizelaia Ugalde, etab..
Adin guztientzat
2. zona
Hizkuntzak: euskara, gaztelania, katalana
20 zinemaldi baino gehiagotan saritua.
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema