Grufaloa = El grúfalo = El grúfal / Jakob Schuh-ek eta Max Lang-ek idatzia eta zuzenduta ; produced by Michael Rose & Martin Pope - Schuh, Jakob; Lang, Max; Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Weiland, Johannes; Heidschötter, Uwe (Rita & Luca Films, 2018)
Sagu txiki bat poz-pozik dabil basoan. Gosetuta dago eta sabela betetzeko hurren bila joatea erabaki du. Bidean, bera bezain gosetuta dauden azeria, hontza eta sugearekin topo egin du. Hirurek etxera gonbidatu nahi dute bazkaltzera, baina sagua ez da haien asmoez fio eta modu atseginean ezetz esan die haien gonbidapenei; izan ere grufaloarekin hitzordua du! Baina zer da grufalo bat? Ezagutu Grufaloaren eta haren alabaren mundu liluragarri Julia Donaldson idazleak, haur-literatura modernoan erreferentea denak, sortutako samurtasunez eta balioz betetako bi abentura dira. Julia Donaldson idazlearen eta Axel Scheffler irudigilearen best-sellerrean oinarritua.