Liburu baten aurkezpena : liburu bat aurkeztu, deskribatu eta izendatzeko gida txiki bat - Zubizarreta, Itziar 1952-); Blanch, Ignasi; Galtzagorri Elkartea ([Donostia] : Galtzagorri Elkartea, 2008)
Liburu bat aurkeztu, deskribatu eta izendatzeko gida txiki bat.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Irakurketa sustatzea