Liburu baten aurkezpena : liburu bat aurkeztu, deskribatu eta izendatzeko gida txiki bat / egilea, Itziar Zubizarreta ; [irudia, Ignasi Blanch] - Zubizarreta, Itziar 1952-) (Galtzagorri Elkartea, 2008)
Liburu bat aurkeztu, deskribatu eta izendatzeko gida txiki bat.