Udare erraldoiaren istorio harrigarria - Einstein Lipski, Philip; Lerdam, Jorgen; Næsby Fick, Amalie; Hansen, Bo Hr.; Strid, Jakob Martin ([Barcelona] : Pack Màgic, 2018)
Sebastián elefantea eta haren lagun onena, Micho, Villasolen bizi dira, kostaldeko herrixka atsegin eta pintoresko batean. Guztiak zoriontsu bizi dira Villasol aldean. Baina, egun batez, haien alkate estimatua, JB, desagertu egingo da! Halako arratsalde batean, Michok botila bat arrantzatuko du. Barruan zer, eta JBren mezu bat, esanez Uharte Misteriotsuan hondoratuta dagoela. Bere bila joateko eskatzen die JBk mezuan. Botilaren barruan, hazi bat ere aurkituko dute, eta, gauetik goizera, udare erraldoi bilakatuko da! Itsasontzi bat egingo dute udarearekin, eta bertan abiatuko dira Sebastián, Micho eta haien kamarada, Glukosa irakaslea. Eta halaxe ekingo diote abenturari, pirata arriskutsuekin, itsas herensuge batekin eta fantasma zinez bitxiekin. Ausart jokatu beharko dute, eta ezertxok ere ez ditu geratuko bi lagunak. Erabakia hartuta daukate: Uharte Misteriotsuaren bila abiatuko dira, eta eurekin ekarriko dute JB. etxera bueltan.
Jakob Martin Strid-en liburuan oinarrituta
4 urtetik aurrera
16:9 pantaila formatua
PAL Zona 2
Estereo soinua
Hizkuntzak: katalan, gaztelania, euskara, daniera ; azpitituluak: katalanez
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema