Haratago esploratzeko artea / [testua eta ilustrazioak] Liébana Goñi - Goñi Yárnoz, Liébana (Bululu, 2020)
Haur batek mundu fantastiko, irudimentsu eta imajinatuak esploratzen ditu, zeinek sortu zituen jakitean harrituko gaituztenak. Artea artelanetan birsortzen da. Album ilustratu honek artea txikienengana, eta ez hain txikietara, kuriositatea dutenei,hurbildu nahi du, artelanak deskubritzeko eta abentura zirraragarri baten bidez harekin amets egiteko liburu bat, artelan maisu ezberdinei modu sotil eta originalean keinu bat egiten dieten ilustrazio zainduetan oinarritzen den istorio bat.