Ele-mele: jolas kooperatiboa - Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola (Donostia : Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa)
8 urte baino gehiago dutenei zuzenduta dagoen mahai jolas kooperatiboa. Galdera eta froga bidezko jolasa da. Jolasaren ardatza Europako hizkuntza gutxiagotuak izanik, 55 hizkuntzaren inguruko informazioa biltzen du: non hitz egiten den, hiztun kopurua, ofizialtasuna, jatorria,...
8 urtetik aurrera
Keywords: Jolasak -- -Hizkuntzak; Hizkuntza gutxituak -- Europa; Jolas didaktikoak