Non ote nire gorbata? - Román, José Carlos; Canizales; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2020)
A zer nolako nahaspila sortu den! Matxinsaltoak gorbata galdu du, ehunzangoak oinetakoa, barraskiloak bufanda... Istorio dibertigarri hau galerez eta ustekabeko aurkikuntzez beterik dator, talde-lanez eta adiskidantzaz beterik.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: ¿Dónde estará mi corbata?
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura