Non ote nire gorbata? / [testua] José Carlos Román ; [irudiak] Canizalez ; [itzultzailea, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Román, José Carlos (Bookolia, 2020)
A zer nolako nahaspila sortu den! Matxinsaltoak gorbata galdu du, ehunzangoak oinetakoa, barraskiloak bufanda... Istorio dibertigarri hau galerez eta ustekabeko aurkikuntzez beterik dator, talde-lanez eta adiskidantzaz beterik.