Valerium Tremens eta ehiztari beltza - Etxeberria Garro, Martin; Etxeberria, Xabier; Holgado, Iñaki G. (Donostia : Elkar, 2020)
Traganarruen abenturaren ostean, Valerium Tremens, Sara eta Martin elkarrengandik urrutiratu dira berriz ere. Inauterietan elkarrekin mozorrotuta irtetean, Valeriek gauzak konponduko direla espero du, baina Anek, hiriburutik iritsi den neska berriak, dena zailduko du. Hori baino arazo larriagoak izango dituzte ordea, ustekabean Soto Doktorea bere eguneroko sekretuaren bila itzuliko baita. Eta, gainera, ez dago bakarrik: inguruko basoetatik zaldiz trostan dator Ehiztari Beltza.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura