Valerium Tremens eta traganarruak - Etxeberria Garro, Martin; Etxeberria, Xabier; Holgado, Iñaki G. (Donostia : Elkar, 2020)
Hondartzan hilotz bat azaldu denetik, herriko marinel zaharrek itsasoko izaki ahaztuei buruzko kondairak baino ez dituzte guztiek ahoan. Eskolan ordea, Valerium Tremens amerikar etorri berria da denen hizketagai. Sara, Martin eta hirurek altxorraren bila jolasean Azken Portuan barneratzen direnean, arriskuan ikusiko dute euren burua. Traganarruei ihesi, ustekabeko sekretuak topatuko dituzte.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak