Ezinezko lapurretaren misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2020)
munduko erakusketa handi bat zabaldu dute Sevilla La Chica herrian: "Antzinako Egiptoko altxorrak". Herri guztiak ikusi nahi du. Baina inaugurazio-egunean bertan, gauza harrigarri bat gertatu da, pentsaezina, ezinezkoa... Bitxirik baliotsuena lapurtu dute, denen aurrean! Gainera, Soto Alto taldea desagertzeko zorian dago, diru falta dela eta. Izango ote du horrek zerikusirik lapurretarekin? Horra hor beste misterio handi bat futboleroentzat.
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio del robo imposible
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak