"Abbadiaren sekretua" liburuaren irakurketa-gida dinamikoa. Irakaslearen liburua - Sancho Herrero, Susana; Morillo, Fernando (; Gaumin Irun, 2019)
Landuko diren GAI NAGUSIAK, Heziberri 2020 curriculumeko oinarrizko konpetentzien bitartez: jazarpenari aurre egiteko moduak eta proposamenak.Horiez gain, hezkuntzan hain funtsezkoak iruditzen zaizkigun eta elkarri hain loturik diren honako gaitasun hauek ere landuko ditugu: elkartasuna, enpatia, autoestimua, erresilientzia, gaitasun sozialak, asertibitatea...Gamifikazioak leku handia izango du gida honetan, prozedura biziki interesgarria iritzi baitiogu, klasean egindako hainbat esperientziaren arabera.Lan horretarako ardatz hartuko den liburua: Zauri ezkutuak. Bullyinga eskolan (Fernando Morillo Grande idazlearena).
2019/07/09
2019/07/09
DBH, 1. eta 2. mailak
2019/07/09
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak