"Abbadiaren sekretua" liburuaren irakurketa-gida dinamikoa. Ikaslearen liburua / egileak, Fernando Morillo Grande eta Susana Sancho Herrero - Sancho Herrero, Susana; Morillo, Fernando (; Gaumin, 2019)
Landuko diren GAI NAGUSIAK, Heziberri 2020 curriculumeko oinarrizko konpetentzien bitartez: jazarpenari aurre egiteko moduak eta proposamenak.Horiez gain, hezkuntzan hain funtsezkoak iruditzen zaizkigun eta elkarri hain loturik diren honako gaitasun hauek ere landuko ditugu: elkartasuna, enpatia, autoestimua, erresilientzia, gaitasun sozialak, asertibitatea...Gamifikazioak leku handia izango du gida honetan, prozedura biziki interesgarria iritzi baitiogu, klasean egindako hainbat esperientziaren arabera.Lan horretarako ardatz hartuko den liburua: Zauri ezkutuak. Bullyinga eskolan (Fernando Morillo Grande idazlearena).