Zer ikusten duzu? : hitzez eta irudiz beteriko liburu bat - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Begiratu arretaz zure ingurura... Zer ikusten duzu etxean? Zer dago logelan, bainugelan, sukaldean eta egongelan? Eta kanpoan? Zer dago lorategian eta baratzean? Zer animalia eta ibilgailu ezagutzen dituzu? Hitzak ikastea oso dibertigarria da, irudi ezaguterrazez hornitutako liburu honekin.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Wat zie je? Een boek vol woordjes en plaatjes
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura