Zer ikusten duzu? : hitzez eta irudiz beteriko liburu bat / [testua eta ilustrazioak] Anita Bijsterbosh ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun Itzulpen Zerbitzuak)] - Bijsterbosch, Anita (Ttarttalo, 2020)
Begiratu arretaz zure ingurura... Zer ikusten duzu etxean? Zer dago logelan, bainugelan, sukaldean eta egongelan? Eta kanpoan? Zer dago lorategian eta baratzean? Zer animalia eta ibilgailu ezagutzen dituzu? Hitzak ikastea oso dibertigarria da, irudi ezaguterrazez hornitutako liburu honekin.