Aitonaren iparrorratz magikoa - McCartney, Paul; Durst, Kathryn; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2020)
Aitona sekulako abenturazalea da, eta gauza sinestezinak egiten daki... Ezagutu nahi al duzu? Aitonak badu iparrorratz magiko bat, eta, hari esker, haren bilobek abentura zirraragarriak biziko dituzte. Haiekin bat egiten baduzu, arrain hegalarien gainean hegan egin eta bufalo eta elur-jausietatik ihesi ibiliko zara! Familia osoarentzako istorio zoragarri bat, Paul McCartney pop-mitoak idatzia, munduan barna bidaia zirraragarri bat egitera eramango zaituena eta lotarako orduan ohera ekarriko zaituena! Kathryn Durst-en ilustrazio zoragarriek bizia ematen diote liburu eder honi.
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Hey, Grandude!
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura