Fisika eta Kimika : DBH 3 : irakaslearen gidaliburua - Lauaxeta lantaldea; Martinez Aretxabaleta, Puri; Landa, Ivan; García Llorente, Carlos; Zaballos Ruiz, Luis Carlos (Donostia : Erein, 2020)
Dagokion ikaslearen testuliburuarekin lotuta dagoen gidaliburu hau bi zati nagusitan antolatuta dago: lehendabizi, proiektu pedagogikoa azaltzen da, irakasleak jakiteko zertan oinarritzen den ikasmateriala eta nola lotzen diren curriculumaren edukiak eta ebaluazio-adierazleak testuliburuan proposatutako jarduerekin; ondoren, jardueren erantzunak eta beste zenbait atal osagarri daude (dokumentu osagarriak, formulazioa, ikerkuntza- eta hizkuntza-trebetasunak lantzea, aniztasunari erantzuteko proposamenak...). Gainera, jakintzagaiaren konpetentziaren marko teorikoan adierazitako dimentsioak eta dagozkion lorpen-adierazleak aztertu dira eta testuliburuan emandako hainbat jarduera zehaztu dira lorpen-adierazpen horiek eskuratzeko.
2020/06/18
2020/06/18
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia; EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/06/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak