Sei lore - García-Viana, Txema (Zarautz : Iruñea : Susa, 2001)
Txema Garcia-Vianaren nobelak detektibe istorioetako arau guztiak betetzen ditu... bat salbu: sei loreak ez dira hildakoen hilobiak apaintzeko.
Interneten
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak