Sei lore / Txema Garcia-Viana "Kartxi" - García-Viana, Txema (Narratiba (Susa), 2001)
Txema Garcia-Vianaren nobelak detektibe istorioetako arau guztiak betetzen ditu... bat salbu: sei loreak ez dira hildakoen hilobiak apaintzeko.