Lehorreko paterak - Friera, Iñaki (Zarautz : Iruñea ; Susa, 2001)
Pateretan Europara iristen diren gizon-emakumeak dira Iñaki Frieraren nobelako protagonistak. Itsasoa zeharkatzeko baino nekezagoa eta bortxazkoagoa bilakatuko da lehorreko mundu eta bizimodu berria.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak