Ehusfera : hezkuntza eta hizkuntza - Elhuyar Fundazioa (: Euskal Herriko Unibertsitatea)
EHUko blog honetan hizkuntzaren ikaskuntza eta oro har hezkuntza albisteak eta hausnarketak aurkituko dituzu.
Keywords: Hizkuntzak -- Didaktika; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak