Auzoak : hiriaren sinfonia - Urrutikoetxea, Urtzi; Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa (Donostia) (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2005)
Urtzi Urrutikoetxearen lehen narrazio liburua duzu "Auzoak". Kontakizunak gaurko Bilboren kronika egiten du 24 ordutan, goizaldetik goizalderako bidaia batez. Ez da, ordea, kronika urbanistiko bat. Hiri baten erraiak erakusten dizkigute kontakizunok, auzoetako arnasa, haietan bizi diren herritarren bizibideen bitartez.
Joseba Jaka IV. Literatur Bekako sariduna
Keywords: Euskal literatura -- Sariketak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak