Auzoak : hiriaren sinfonia / Urtzi Urrutikoetxea - Urrutikoetxea, Urtzi (Narratiba (Susa), 2005)
Urtzi Urrutikoetxearen lehen narrazio liburua duzu "Auzoak". Kontakizunak gaurko Bilboren kronika egiten du 24 ordutan, goizaldetik goizalderako bidaia batez. Ez da, ordea, kronika urbanistiko bat. Hiri baten erraiak erakusten dizkigute kontakizunok, auzoetako arnasa, haietan bizi diren herritarren bizibideen bitartez.