Irakurkartak - Txurdinagako Berritzegunea
Irakurkartak ©Shelley Grayk sortu dituen kartetan oinarrituta daude.B02 Txurdinagako Berritzeguneko @itxape @rakelarri-k egokitu eta moldatu dituzte. Era honetan partekatzen ditugu: Aitortu-EzKomertziala-PartekatuBerdin
Haur Hezkuntza, LMH
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak