Irakurkartak / egokitzapena eta moldaketa, Txurdinako Berritzegunea; [jatorrizko ideia, Shelley Gray]
Irakurkartak ©Shelley Grayk sortu dituen kartetan oinarrituta daude.B02 Txurdinagako Berritzeguneko @itxape @rakelarri-k egokitu eta moldatu dituzte. Era honetan partekatzen ditugu: Aitortu-EzKomertziala-PartekatuBerdin