Irakurri eta uler dezagun - ariketak [Lehen Hezkuntza]
Lehen Hezkuntzan irakurketaren ulermena lantzeko ariketak, testu laburrak erabiliz.
LMH, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak