Borobildu hitz zuzena eta idatzi
Hitzen irakurketa eta ulermena lantzeko materiala. Piktogramen bidez lagundurik eratutako materiala da.
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak