Community manager ziurtagiria - Azagirre Iurrebaso, Aitziber ([S.l.] : Booktegi, 2017)
Seguruenik guztioi ezaguna zaigu community manager kontzeptua, baina zer da zehazki? Zer egiten du? Egun oso modan dauden sare sozialekin lotura zuzena duela bai, baina horrez aparte ezer gutxi dakigu community managerrari buruz. Hortaz, galdera horiei guztiei erantzuna ematen saiatuko gara ikastaro honetan.
Haur Hezkuntza
Keywords: Sare sozialak Interneten; Monografiak; Baliabide digitalak