Loturak landuz : idazketa errazteko programa - Ortube, Maitane; Ibarra, Irune; Iruskieta Quintian, Mikel ([S.l.] : Booktegi, 2020)
Honakoa, idaztean letren arteko loturak modu erraz batean lantzeko programa bat da. Letren arteko loturen konplexutasunaren arabera irakasten da letrak lotzen, 'Letra xeheak bai!' argitalpeneko 6 letra-familia kontuan hartuz. Idazketaren ikaskuntza ahalik eta xamurren egiteko asmoz, loturak sailkatu egin ditugu: batetik, letren aurretiko loturak lantzen dira eta, bestetik, letren atzetiko loturak.
Haur Hezkuntza
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak