Loturak landuz : idazketa errazteko programa / Irune Ibarra, Maitane Ortube, Mikel Iruskieta - Ortube, Maitane; Ibarra, Irune; Iruskieta Quintian, Mikel (: Booktegi, 2020)
Honakoa, idaztean letren arteko loturak modu erraz batean lantzeko programa bat da. Letren arteko loturen konplexutasunaren arabera irakasten da letrak lotzen, 'Letra xeheak bai!' argitalpeneko 6 letra-familia kontuan hartuz. Idazketaren ikaskuntza ahalik eta xamurren egiteko asmoz, loturak sailkatu egin ditugu: batetik, letren aurretiko loturak lantzen dira eta, bestetik, letren atzetiko loturak.