Letra xeheak, bai! - Muxika, Irune; Ortube, Maitane; Ibarra, Irune ([S.l.] : Booktegi, 2020)
Letra xeheak eskuz idaztea trebezia garrantzitsua da eskolan. Letra ulergarriak eta azkarrak idazteko, hau da, modu automatikoan idazteko, garrantzitsua da zenbat jakintza barneratzea. Honela, funtsezkoa da, letrak lau pausotan modelatzea, letren izenak eta soinuak jakitea, letra xeheen eta larrien loturak egitea eta alfabetoaren segida ezagutzea. Argitalpen hau baliagarria izan daiteke familia eta eskolaren arteko zubi-lana egiteko, bai eta letra xeheak modu zehatzean lantzeko.
Haur Hezkuntza
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak