Elurretan hotsak : nobela mintzatua sei ekitalditan / Pablo Sastre - Sastre, Pablo (Narratiba (Susa), 2004)
Elur egunak gurean ez-ohikoak eta bereziak izaten diren gisan, Pablo Sastreren "Elurretan hotsak" nobela besteak ez bezalakoa da. Andoaingo ehun lagun inguru ekarri ditu, eta elur egun bitan herri oso bat da protagonista: andoaindarrak. Nobela mintzatua deitu dio Pablo Sastrek, jendeen solas hariei jarraiki jositakoa baita: antzerki edo dokumental moduko bat, baina aldez aurretik inork entsegurik egin gabe jokatua.