Enpleguaren arbola - Sastre, Pablo (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2006)
Insertzio soziolaboraleko programa batera behartu dute Mixa, bestela kendu egingo dizkiote orain dituen diruzko laguntzak. Industria garbiketa sektorera bideratuko dute: formazio aldi bat aurrena, frogazko lan aldi bat gero... eta agian enplegu bat izango du azkenean. Mixak berak idatzitako kontakizuna ekarri du Pablo Sastrek nobela honetara, lanaren eremuan gordintasun osoz sartzen dena.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak