Hodei berdeak - Alonso, Jon (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa ; Donostia : Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa, 2003)
Mural zabal bat margoturik ikusiko duzu Jon Alonsoren nobelan, 60etako azken urteetan Iruñeko abertzaleen giroa agertzen duena.
Liburu honek Nafarroako Gobernua eta Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Joseba Jaka III. Literatur Bekako sariduna
Keywords: Euskal literatura -- Sariketak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak