Erretzaileen eremua / Jon Alonso - Alonso, Jon (Narratiba (Susa), 2006)
Sekula ezer erre ez dugun erretzaileok ez dugu erretzeari uzteko ametsa alde batera utzi. Kerik gabeko eremu inposible bateko istorio arruntak dituzu liburu honetakoak, baina arruntasuna gure bizitzaren disekzio zehatz batetik dator, Jon Alonsok bisturi batekin bezala idatzi baititu "Erretzaileen eremua" liburua osatzen duten hamahiru narrazio hauek.