The Second Spanish Republic and the Civil War (Unitate didaktikoa - DBH) - Crespo Fernández, Mª Ángeles; Andaluzia . Junta (: Junta de Andalucía, 2012)
Andaluziako Juntak sortutako ingelesezko unitate didaktikoa, 36ko Gerra DBHko 4. mailan lantzeko.
DBH, 4. maila
Keywords: Oroimen kolektiboa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak