The Second Spanish Republic and the Civil War (Unitate didaktikoa - DBH) / egilea, Mª Ángeles Crespo Fernández - Crespo Fernández, Mª Ángeles (: Junta de Andalucía, 2012)
Andaluziako Juntak sortutako ingelesezko unitate didaktikoa, 36ko Gerra DBHko 4. mailan lantzeko.