3.500 zer? : DBHko ikasleekin memoria historikoa lantzeko proiektua - Jaso Ikastola
Diktatura eta diktadoreak, ezaugarriak eta adibideak. Gerra Zibila eta Frankismoa Nafarroan, gertakizunak eta ondorioak. Zuzeneko testigantzak: zer gertatu zen gure familian? Materialaren kontsulta: dokumentalak, datu-baseak, liburuak, musika... Ikerketa proiektua: Ezkaba, Sartaguda, Iruñeko kaleetan izandako gertakizunak...
DBH
Keywords: Oroimen kolektiboa; Nafarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak