3.500 zer? : DBHko ikasleekin memoria historikoa lantzeko proiektua / Jaso Ikastola
Diktatura eta diktadoreak, ezaugarriak eta adibideak. Gerra Zibila eta Frankismoa Nafarroan, gertakizunak eta ondorioak. Zuzeneko testigantzak: zer gertatu zen gure familian? Materialaren kontsulta: dokumentalak, datu-baseak, liburuak, musika... Ikerketa proiektua: Ezkaba, Sartaguda, Iruñeko kaleetan izandako gertakizunak...