Memoria historikoaren lanketa, Filosofian (Unitate didaktikoa - Batxilergoa) - Koldo Mitxelena Herri Ikastetxea
Ikuspegi etiko batetik hartuta, langai hau, memoria historikoa, unitate didaktiko bezala planteatzen dugu. Helburua gure gizarteak jasandako totalitarismo faxistak noraino baldintzatu duen gure izaera, nortasuna eta antolamendua ezagutzea, sentitzea, baloratzea eta erantzutea da. Hona hemen lantzeko urratsak.
Batxilergoa
Keywords: Oroimen kolektiboa; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak