Igeri edo ito : itsas nobela bat = Swim or sink : a sea novel = Nada o nada : una novela marítima - Almandoz, Koldo ([Donostia] : Farmazia Beltza, 2020)
Charles Baudelairek zioen nahikoa dela itsas milia bat horizontea zer den azaltzeko. Orain badakigu liburu bat aski dela horizontea tolestu eta aldean eraman ahal izateko. Infinitu eramangarri bat duzu esku artean: hamaika bider begiratuagatik inoiz amaituko ez zaizun liburu bat. Zeru-lerroa, aparraren alfabeto etena eta ur pitzatuaren kartografia hipnotikoa. [Harkaitz Cano, idazten duen igerilaria]
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Almandoz, Koldo -- Argazkiak; Monografiak