Hala bazan hala ez bazan__ ipuin bilduma - Aurkenerena Barandiaran, Joseba; Zurutuza, Lander (Baiona : Maiatz, 2020)
Hogeita bi egun eta hogeita bi gau izan ziren Urruñan pasatu genituenak, eta hogeita bi ipuin eder eta zirraragarri aitatxik kontatu zizkigunak. Nik den-denak grabatu nituen. Ipuina kontatzen bukaltzen zuelarik, aitatxik beti hitz berberak errepikatzen zizkigun: "Hala bazan, hala ez bazan sar dadila kalabazan!". Zuk ere irakur eta goza itzazu aitatxi Pelloren istorioez, guk 2019ko uda ederrean gozatu ginuen ber neurrian.
Keywords: Helduentzako Literatura