Sabin Salaberriren lanak - Sagastume, Manu (Vitoria-Gasteiz : Arabako Foru Aldundia, Kultura eta Kirol Saila, 2019)
Sabin Salaberri aramaioarraren hainbat lan jasotzen dira liburu honetan. Musika koralari eskainitako argitalpen honetan ez dauden obra aipatuta ere ezingo genituzke bere nortasun aberatsaren askotariko alderdiak agortu. Izan ere, Sabin nagusiki pedagogoa izan da bizitza osoan; Gasteizko Jesús Guridi Musika Kontserbatorioko irakasle, ikasketaburu eta zuzendari emandako urte luzeek eta Arabako musika-eskoletako koordinatzaile gisa betetako ardurak urte batzuk lehenago Gasteizko Elizbarrutiko Mintegian hasitako lana osatzen dute.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Salaberri, Sabin; Monografiak; Biografiak