Izurria hemen : fotodiario de un confinamiento - Cano, Harkaitz; Urbe, Jon; Foku (Bilbo : Gara, 2020)
Harkaitz Cano eta Foku agentziaren argazki-liburu bat, GARAk argitaratua. Covid-19aren krisia Euskal Herrian. Ohiz kanpoko bizipen kolektiboaren gure oroimen emozional eta grafikoa. Irudi ezohiko eta zirraragarriak. Euskal Herria begiratzeko beste modu bat.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Koronabirusa; COVID-19a -- Argazkiak; Izurriteak -- Argazkiak; Monografiak