Izurria hemen : fotodiario de un confinamiento / [testua] Harkaitz Cano ; [argazkiak, Foku agentzia, Jon Urbe... et al. ; gaztelerazko itzulpena, Harkaitz Cano] - Cano, Harkaitz (Gara, 2020)
Harkaitz Cano eta Foku agentziaren argazki-liburu bat, GARAk argitaratua. Covid-19aren krisia Euskal Herrian. Ohiz kanpoko bizipen kolektiboaren gure oroimen emozional eta grafikoa. Irudi ezohiko eta zirraragarriak. Euskal Herria begiratzeko beste modu bat.