Unisonoa - Rozas, Ixiar (Arre : Pamiela, 2020)
"Unisonoa" Ixiar Rozasen bi formadun lana da. Lerrobakarreko poesia liburua eta material sonoroa. Biak elkarrekin sortu eta hazi dira, hor nonbait horizontean, eta norbere bidea egin dute beste kide batzuekin batera. Liburu honetatik edizio limitatuan lortu ahal izango dituzu pieza sonoroak. 2020ko abuztutik eskuragai dituzu pieza sonoroak Bandcamp plataforman. Poesia liburuan aurkituko duzun kodearekin entzun edota jaitsi ahal izango dituzunak. "Unisonoa" erritmoa, lerroa, esaldia, mugimendua, ondulazioa, bibrazioa, soinua, ahotsa, xuxurla eta afektuen arteko konposizioa da.
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura