Izotzetan islatuak / euskal idazle gazteen bilduma ; [editoreak, Leire Alonso Allué eta Iosune de Goñi García] - Alonso Allué, Leire; Goñi García, Iosune (Libero Amerika, 2020)
24 idazle euskaldun gazteren testuen bilduma da. Liburu hau aniztasunaren eredugarri da, bilduman zehar erabilitako euskalki desberdinak direla medio alde batetik. Baina baita idazle gazteek lantzen dituzten genero literario eta gaiei dagokienean ere. Euskal Herriko txoko desberdinetako egileek hartu dute parte liburuan. Batzuek hau dute literatura argitaratzen duten lehen aldia. Zenbaitek idazle ibilbidea sendo hasia dute honezkero. Denak dira egungo euskal literaturaren erakusgai. Editore lanak Leire Alonso Allué eta Iosune de Goñi Garcíak burutu dituzte.