BAT : ziberbullying-aren aurka / [testua eta ilustrazioak] Alex Hallatt ; itzultzailea, Danele Sarriugarte - Hallatt, Alex (BAT : bullying-aren aurkako taldea (Elkar), 2020)
Udako oporraldi luzearen ostean, BAT taldeko kideek deskubritu zuten haien eskolak ez zeukala dirurik eta ez zutela ikasturte berrirako irekiko. Hasieran, taldekideak poztu egin ziren, baina zorionak ez zien askorik iraun, konturatu baitziren eskola ezberdinetara joango zirela handik aurrera. Hasieran, telefonoei esker eutsiko diote elkarren arteko harremanari. Gero, ordea, mezu beldurgarriak iritsiko dira.